Tänään oltiin Een kanssa tokoilemassa Kaustisilla, tuomarina Allan Aula. Tän näköset pisteet napsahti:

Luoksepäästävyys: 9, olin aivan varma, että väsitää, mutta Herra nousikin seisomaan ja tervehtimään.

Paikalla makuu: 10, vähän hitaasti maahan

Seuraaminen kytkettynä: 9, seuraamiskaavio meni kalkkiviivoilla merkityn ruudun päällä, siinä piti nuuskutella. Muuten tosi nättiä.

Seuraaminen taluttimetta: 9, yksi perusasento jäi tekemättä

Maahanmeno: 0, AAARRRGGGGHHH! Miten ihminen voi jännittäessään unohtaa millä äänenpainolla antaa käskyt? Sanoin aivan liian matalalla äänen sävyllä, eikä mennyt.

Luoksetulo: 8, katseli muualle, ekassa käskyssä, tarvittiin toinen käsky. Eikä hypännyt vasten :)!

Seisominen: 10

Hyppy: 10

Kokonaisvaikutus: 10

Pist. 167, ALO1

Eikä muuten haukkunut :)!! Ja itellä ei ollut niitä typeriä tiedostomattomia apuja, mitä viimeksi. Mutta tuo maahanmeno ottaa päähän. Mua ei edes jännittänyt pahasti, tai silleen sopivasti, mutta kuitenkin sen verran että menee sanomaan käskyn jollain ihan tyhmällä äänen painolla Huuto. Mutta ykköstulos on aina ykköstulos ja paljon on petrattu viime kokeesta, mihin voi olla tyytyväinen. Ja Allan Aulan arvostelemaksi yllättävän todenmukaiset pisteet. Nyt ei kun lisää kisoja ja operaatio avon liikkeet :).

1-tulos huumaa laimentaa Neran selkäkipu :(. Oon pitemmän aikaa katsellut sitä ja miettinyt onko sillä selkä jumissa ja remmilenkeillä se on alkanut peitsaamaan, mikä on erittäin epäneramaista. Eilen illalla sitten siltellessä, painoin alaselästä vähän kovempaa ja Nera urhati siitä. Hieroin sitä illalla ja kovasti kipeä tuntui olevan. Ja tänään Neralle ja Assille tuli riitaa, nappasin Neran niskasta kiinni ja vein sen toiseen huoeeseen puhutteluun ja jäähylle. Pian tämän jälkeen Neran lähtiessä maasta liikkeelle, tämä inahtaa :(. Ei oo kyllä ollenkaan normia tämä. Huomenna saatiin onneksi aika koirahierontaan.