Aamulla otettiin Neran ja Timon kaa tottista. Neralla oli into päällä ja oli voi kiva, jes, nyt tehdään kaiiiikkeeeee kivaa, meinigillä. Seuraaminen oli oikein kivaa (kerrankin, heti alusta alkaen :)), Hyvä kontakti ja vire. Tein aika pitkän seuraamisen. Istumisen teki kahdesti maahan, Mun pitää muistaa antaa vielä käsimerkki. Sitten maahan meno. Muuten täys kymppi, mut Hyppäs syliin ja meni taas eka maahan ennen sivua. Nouto oli hyvä, istu käskystä pulikan kaa eteen, noudossa on tapahtunut kovasti edistystä :). Hyppynoudossa eka kiersi mut tokalla kerralla hyppäs takas, ei aivan tuonut kapulaa käteen. Eteen meno oli hyvä ja revitteli sitten kunnolla uuden pallon kaa. Kaikki pallon viennit ja liikkeiden välit seuras ja oli oikien innoissaan :).

Neralle keksin uuden tempun. Nimittäin roskien viennin roskiin kun tajusin et se on aivan liian vaivanloista x). Lelun avulla, roskiksen vieressä leikkittiin ja roskiksen kohdalla sanoin: IRTI! Alko roskikisken kohdalla pudottaan lelua ja tarjoon sen sinne laittamista, Neralla on vaan tajun huono sihti...

Käytiin taas Nepen kaa kaupunki kävelyllä. Pari kaverpoikaa alko urputtaan mulle, ja tekeen potku eleitä niin Nera suuttu niille tosissaan ja yritti puolustaa mua. Sitten mä suutuin pojille tosissani ja lähdettiin Neran kaa lätkimään. Assilla on ollut hyvin huomionkipeä päivä. On kiivennyt syliin (ei siis tykkää yhtään olla sylissä) ja yrittänyt olla kiva ja kiltti (huom. yrittänyt...).

            HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!