_smaller.jpg

_smaller.jpg (kuvat vähän huono laatuisia)

Loman alkamisen kunniaksi pesin Assin josta lähti sitten ne vihon viimeisetkin karvanhaivenet ja sai kunnon kesälookin Cool. Housuissa on vielä vähän tupsuja, mutta kaulurista ei voi edes puhua. Se ei edes tunnu yhtään Assilta, se on kova ja luinen otus joka on 10cm matalampi ja joka suunnalta pienempi, mutta korvat ovat suuret :).

Harjasin myös Elviksen, jonka saa kyllä harjat melkein joka toinenpäivä kun sen turkki on niin huopuvaa. Käytiin myös vähän kävelemässä ja katsomassa hevosta, traktoreita ja autoja. Vähän E:tä vielä jännittää, mutta nyt aletaan käydä joka päivä jossain kun on aikaa. Toissapäivän myös tottisteltiin. Istumista, sivua, imuttamista ja leikkimistä. Kessun kaa on niin erillaista tokoilla kun Neran kaa, niillä on ihan oma kessu-logiikka :D.

Perjantaina oltiin Neran kaa agiliitelmässä. Treeni oli suoraan hyppy, putki putkelta 90asteen kulmassa hyppy ja siitä  90 kepit ja siitä 90 hyppy. Ja me päästiin tää tokalla yrittämällä puhtaasti, ja niin että kierrätin toiselle hypylle takaa. Jes! Nyt kun saatas vaan ne rimat kuntoon. Niin, ja tulis ne juoksut niin pääsis yritään kisoihin. Viikonloppuna meillä on Neran kaa pk-leiri, saas nähdä mitä siitäkin tulee vai tuleeko yhtään mitään...

Tässä vielä kesäisiä kuvia:

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg