Eilen oli siis agilityssä hyppy ja irtoamis treenit. En oo kerennyt aikasemmin kirjottelemaan kun tänään oli luokkaretki (käytiin varuskunnassa) ja sielläkin meni 7 asti.

Mutta siis eka Nera kävi sika kuumana, ajattelin että ei tästä taas tule mitään kun kielloilla oli max. 5 sekunttia vaikutusta. Ekalla radalla oli hyppy, suoraan suora putki ja ptken kummallakin puolella saman suuntaisesti kaksi hyppyä. Siinä sitten piti kieputella. Neran kaa ei menty kun yks lenkki kun sanoin et tää ei tee varmaan yhtään mitään, toisin kuitenkin kävi. Ja Tarmo sano et ei mennä niin pitkää kun Nera on niin nuori ja ottaa häiriötä Demistä. Tarmo kysy et voiko se ohjata Neraa eka vähän kun se ei oikein miehistä pidä. Nera ja Tarmo vähän hyppäs ja menivät putken ja Tarmo silitteli Neraa.

Sit minä ja Nera. Putken jälkeen lähti hortoilemaan vähän omiaan nenä ilmassa Demin suuntaan. Kielsin ja kutsuin takasin. Kaikkien hyppyjen välissä tuli mun luo, ei mennyt suoraan, eikä yrittänyt ottaa kädestä kiinni ;). Kun mentiin taas oottelemaan hermostuin totaallisesti sen huutamisen ja rieumiseen kun käyttää koko energiansa siihen. Laitoin pari kerta neidin kenttään niin sitten loppu ajan istui hiljaa mun vieressä eikä yrittänyt  paimentaa vieressä riehuvia lapsia. Väleissä käytiin ottaan keppejä. Ne menee jo tosi sukkelaa, saan varmaan kohta kääntyä ohjaan oikein päin ;). Kepeistä ollaan oltu viikonloppuna teho treenillä, käyty ottamassa niitä monessa välissä.

Tokalla ja vikalla kerralla harjoteltiin irtoamista. Eka tehtiin putkella. Vein toiseen päähän alustalle namin niin että Nera näki. Sitten putkeen. Vietiin aina vaan kauemaksi. 4 kerralla lähdettiin sen verran kaukaa että piti ohjata putkeen. Nera meni kuin ohjus ;). Sillä kertaa ei ollut päässä namia ja siitä piti kaartaa hypylle. Nera jäi vähäksi aikaa nuuskuttelmaan mutta tuli sitten ripeesti. Vikalla kerralla tehtiin sama kahdella hypyllä. Eka alotin viimesen hypyn kohdalta huutaan hyppyy. Sitten peruutin ihan siihen viereen et oli ite hyppyjen takana ja koira loikki hypyt. Nera hyppäs takasinkin ;). Neljännellä ja viidennellä kerralla mentiin putkeen ja siitä hypyt. Nera ei jäänyt putken päähän nuuskuttelmaan! Hienosti tajus siis irtaantumisen idean ;)).