_small.jpg

Olipas tuulinen, mutta kiva päivä Kokkolan näyttelyissä :). Äitin kanssa pelattiin vielä 5 min ennen kehän alkua kivi-paperi-sakset -peliä, Elviksen esityksestä (ja minä voitin :D!). Jotenka, Eepulin kanssa kehään Csaba Zsolt Lokodin arvosteltavaksi ja tälläinen lausunto saatiin:

Excellent size and bone. Very nice, compact body with good angulations. Excellent expression. Good movement. Nice coatyuality. ERI1 SA PU2 varaSERT

Voihan meidän mies <3. Tuomari tuli PU kehässä sanomaan mulle "Your dog has very nice moves." Ja minä, joka on aivan totaali-hämmentynyt sijoituksesta, ei osaa muuta kuin nyökyttää päätä :D. Mutta PU kehää huomasi, miten tuomari ei meinannut saada silmiään irti Eepun liikkeistä, ja Elviksen kanssa juostiinkin kaukana muiden edellä. Äänekoskella PU3, tänään PU2, jospa Kemissä PU1 :D? 

_small.jpg

Nera on ollut viime yöstä lähtien kipeenä. Vatsa ihan sekaisin, yöllä käytin kolme kertaa ulkona. Rassu on ihan nuutunut, saanut vähän piimää ja Tehobaktia. Jospa aamulla vois antaa jo riisiä. Assillakin on maha löysänä, muttei mitään verrattuna Neraan. Illalla käytiin kessujen kanssa treenaamassa, mutta nyt tämä haluaa viimeyönsä tosi huonosti nukkuneena jo sänkyyn, eikä hakata läppäriä.