Mentiin taas tänään Nepsulin kaa Julialle ottamaan agilityä. Ensin oli tarkotus että lähdettään kylälle mutta sitten päätettiin mennä niille. Löysin kivan radan netistä ja piirsin paperille pätkän että tehdään sellanen mutta unohin sen kotiin niin siitä tuli vähän erillainen, (ja helpompi, mutta ehkä ens kerralla sitten) mutta kiva. Eka rataa tuli Milla vähän häiriköimään mutta loput (oisko otettu vielä neljästi) oli aivan huippuja nolla ratoja!! Paljon parempi vauhti ja mielenkiinto kuin eilen. Reuna käyttäytymiseen päätin puuttua, eli siihen hirveään louksuttamiseen ja rähinään, nyt kun ei tarvinnut ottaa kuvia niin istui rauhassa perus asennossa.

Keinun osaa hienosti, hyvin kontaktit ja hidastaa siinä, ja rengas kans. Lopuksi vaan keksi että sieltä alikin voi mennä kun näki että Milla meni (Milla parasta thdään syntipukki Viaton). Keppejä opeteltiin taas, on selvästi tajunnut idean. Putken meni hienosti kun eilen sekin meinas tökkiä. Eli meillä osattaan melkein parhaiten vaikeinpina pidttyjä esteitä.

Mennessä ja tullessa vähän tokoilin seuruuttamalla. Ihan hyvää sekin. Tullessa sai kiltteys kohtauksen, eli alkoi oma aloiteisesti seurata ja píti sekin käyttää hyväksi :). Illalla varmaan mennään taas hiihtelemään, kun eilen ei kerrenyt käydä.