Hyvää joulukuun alkua kaikille! Kohta on joulu, kivaa :)! Ompas ne päivät menneet viime kirjoittelusta! Koirien kaa ei ole tullut puuhasteltua mitään erikoista, mitä nyt Neran kaa vähän tokoiltu, viikonloppukin vierähti tanssi esityksissä! Neran ja Ronjan & Julian kaa päätettiin sitten ryhdistäytyä ja mennä koululle treenaamaan:

Neran kaa alotettiin seuraamisella aluksi tosi hyvää, pysähdyksiä teki maahan, mutta vaadin että ne todellakin on perusasentoja istuen! Sitten alko onnistua. Heittelin vähän rättiä ja uudestaan. Piti vaihtaa namikisi kun kuumu liikaa ja tuli huolimaton, sitten hyvä!

Mutta sitten... katoin et koulun pihalle tulee joitakin, ja aattelin et ne menee ohi (Nera ei huomannut vielä mitään). Sitten hoksasin että eikä, siinä on hevonen ja ainakin 6 ihmistä ja koira (täys kuriton kaiken lisäksi), ja Nera alkoi haukkuun hirveenä. No sitten päätettiin että häippästään, kun treenaamisesta ei tullut yhtään mitään, kun hevosella ratsattettiin kaukalon vieressä kentällä.

No, se siitä treenaamisesta, onneksi Julia ja Ronja kerkesi ottaan vähän tokoa, Ronja teki ainakin mun mielestä täänään tosi hyvin kun katsoin. Sitten päätettiin että mennään meille treenaamaan mutta ei siitä mitään tullut, mentiin sisälle, jossa Assi oli aivan innosissaan ("ratsasti" Ronjalla minkä kerkes) Ronja aivan intona Ninnistä jota Nera kaiken lisäksi jahtas, Ninni onneksi pötki turvaan... Eli kun sisään tultiin oli aika sirkusta :). Mutta sitten kaikki oli ihan rauhassa kun Ronja pelasettiin Assilta mun huoneeseen. Tytöt sai aikaan (taas kerran kuninkahan mones kerta tänään?) rähäkän!  Eli tällästä menoa ja meinikiä meillä :)! Jottei elämä käy tylsäksi...