Eilen mentiin Timon ja Anelin kaa ottaan Neralla esinettä ja viestiä. Eka esinettä ja siinä aluksi liivit päällä. Sitä normii liivit päällä tekemistä hidasta ja vähän haahuilu menoa. Löyty esine kuitenkin ja uudestaan. Ei meinannut lähtä ollenkaan joten nappasin liivit pois päältä ja neitihän lähti kovalla vauhdilla häntä korkeella suoraan esineen luokse.

Jeps, nyt ne liivit joka ikinen kerta päälle kun astutaan ovasta pihalle. PK-liiveissähän on se mahan alata menevä pitkä kuminauha ja ensimmäisillä liiveillä oon ottanut pari kertaa niin, että nauhaa ei oltu vielä lyhennetty, vaan roikkui perässä ja ilmeisesti on räpsähtänyt koiran mahaan tai naamaan hakiessaa esinettä.

 Sit viestiä juoksemaan, liivit päällä jotka ei haittaa juoksemista pätkän vertaa. Nerahan juoksi niin kovaa kuin koivistaan pääsi oikein kiiti pitkin purtsia. Anneli lähetti eka mulle, mä takaisin ja vielä kerran mulle ja Nera juoksi vielä treenin loputtuakin meidän väliä, kun Anneli oli tulossa takaisin. Välit oli jonkun 30-50metriä, en osa oikeen tarkalleen sanoa.

Elviksen kaa ollaan harjoiteltu vähän kehäkäyttäytymistä. Aikalailla kauheeta räpeltämistä ja saa melkein koko ajan syöttää namia, ettei menen peppu maahan. Tänään alkoi treenin lopussa pikkuhiljaa hoksatakkin, et seisomisestko sitä palkkaa saakin. Elviksen kaa käytiin maanantaona kävelemässä vähän sokkarin ympärillä ja siinä päin, tuolla on ärsyttävä tapa haukkua kaiken minkä näkee. Pitää alkaa kieltämään sitä siltä.

Tokoiltiin myös tänään isojen kaa. Ekaks Nera. Perusasentoa ja paikallaan käännöstä. Kaks ekaa sivua oli vähän tahmeita, mutta sit Neralle tuli oikeeta yrittämistä ja silläkin oli hauskaa. Vasempaan käännöksiä ei oikein hoksi, mutta sitäkin pitää treenata. Luoksarit, eka normi jossa oli tosi hyvä vauhti, mutta istu hieman vinoon. Toinen otettiin vauhti luoksrina eli pallo lensi. Ja loppuun vielä eteen meno mikä oli kyllä tosi hieno, hurjalla vauhdilla meni :).

Assin kaa seuraamista, ja voi hyvänen aika, tuntuu kun se seurais ihan hirveen eessä ja väljästi kun sillä ei oo yhtään turkkia! No mutta hienoo seuraamista oli jokatapauksessa, ei voi moittia. Luoksetuloja myös Assun kaa, ekaks ei pysähtynyt  vaan juoksi läpi, toisessa sit heitin sille nakin palan käsimerkin yhteydessä. Ja sit vielä normi joka oli hyvä. Nouto otettiin isolla, ite tehdyllä kapulla, ja tätpä Assi ei voinutkaan pureskella, niinkun yleensä, mutta se ei tahtonut päästä ison kapulan kaa sivulle, hassu =).