Neran kaa mentiin koulun jälkeen kestohangille tokoilemaan. Ninni-neito päätti lähteä kauniiseen ulkoilmaan häiriö-katiksi.

Aloitettiin seuraamisella. Aluksi kontakti katso, niin alotettiin uudestaan niin että näytin et namia on. Sitten oli hyvää. Otettiin taas pitempi seuraaminen, ja hyvin meni. Sitten otettiin maahan meno pk-malliin. Niin ei oo otettukkaan. Eli maahan ja n.20 askelta ja kutsu. Onnistu 10 arvosesti ja tuli suoraan!!

Luokse tulon sitten taas pelleili. Ei sitten millään voinut ymmärtää että piti istua niin kauan että käsky kuului! Jotakin ihme pelleilyä, hyvin viattomasti räpsytti silmä ripsiä kun meni torumaan... Sitten aattelin että otan paikalla makuun kun ei kerta voi paikallaan istua. Tää oli kyllä yks parhaista paikalla makuista, pystyin jo n. 10 sek pätkissä kääntään selän. Ja Ninni kiehnäs jaloissa niin sekin vielä!

Sitten Ninni päätti aloittaa matsin omaa häntää vastaan, niin mekin päätettiin Neran kaa (tai Nera päätti) osallistua leikkiin. Heti kun Neran hypyt ja liikkeet meni liian rajuiksi anto vanha rouva hyvin äkkiä tassua, tais kyllä eräs ennemin innostua... Tästä ois saanut hyviä kuvia jos ois ollut kamera...

Neran kaa päästiin Nivalaan BH-kurssille, joka alkaa 1.4.