No, ollaanpas sitä parin liikkeen "kuuria" pidetty et muutama liike ja sit palkka. Tämmösiä lyhyitä 5-10 min ei palkattuja juttuja lisää, kun se palkattomuus vaikuttaa. Meille ei sovi kyllä yhtään että se palkka on kentän reunassa, kun se palkka käydään hotkaisemassa ennenkun lupa kuuluu... Mutta ihan mukaviakin suorituksia on tullut vaikka on ollut palkka vasta lopuksi. Uusi lelu palkkakin löyty, nimittäin tenssipallo, se on ihan super! Nyt Illalla mentiin Julian&Ronjan kaa koululle treenaan.

Aloitettiin paikallamakuulla. Ihan jees makuu, palatessa sanoin maahan, että pysyy siellä maassa. Hankala tyyppi, kun eka ei noussut sieltä, nyt ponkasee heti ylös :/. Seuraamiseen oli tosi tyytyväinen, ihanan iloinen, tiivis, ja hyvä kontakti. Käännökset hyvät. Siitä kunnon palkat. Maahan meno hyvä, ehkä vähän hidas. Jätin maahan menon palkkaamatta. Luoksetulo ihan jees, tuli suoraan sivulle. Otin sit niin että "vedin" namilla sitä siihen eteen. Seisominen hyvä, napakka pysähtyminen käsimerkin kaa. Sit kunnon palkat ja käskin pari kertaa kesken leikin maaha. Sit Ronja teki ja otettiin kivoja juttuja lopuksi.

Lyhyttä seuraaminsta ja vasempaan ja täyskäännöstä. Ihan mukavasti. Vauhti luoksetulo niin että Julia piti kiinni, hienosti eteen, en käskenyt sivulle. Jalkojen edestä kaukkareita, hyviä ja nopeita. Nouto ihan ok, ei mikään paras. Eteen meno kans ihan ok, ja koira että ohjaaja oli innoissaan kivoista treeneistä :).

Huomenna lähdetään kessu-leirille, Uuraisiin. Sunnuntaina sitten tullaan takas. Kuvat sain ladattua koneelle, laitan ne tänne kun kerkeen... Assi on vähän höpsönä, joku valeraskauksen tyyppinen tai jotain kun ihastui siihen Rodin shelttiin... Kiva leirllä, kun pojat tykkää jostain syystä Assista muutenkin ja Assi on nyt ihastunut poikiin.... Mullakin on loma kohta lusittu (ti alkaa) ja koittaa aika palata sinne K-lla alkavaan paikkaan.... Kaikken lisäksi uuteen K-lla alkavaan paikkaan, yläasteelle ;).