_medium.jpg

Äää, kirjoittamisen aloittaminen ja otsikon keksiminen on oikeesti hankalaa :D. Mutta jos nyt aloittaisin vaikka viime viikon keskiviikosta, käytiin Elviksen kanssa Kärsämäellä pyörähtämässä mätsäreissä. Tuloksena isojen pun4.

Launataina, menin Neran kanssa agikentälle, ja suunnittelin lyhyen radan pätkän, johon tein hankalia keppikulmia, kontakteja, erillaisia putkikulmia yms, eli suunnilleen kaikkea, missä meillä on haasteita. Mietin kaikki ohajukset huolella, ja kerrankin pystyin keskittymään suunnitteluun kunnolla, kun Nera oli autossa (jonka äiti jätti agikentälle ja meni kessujen kanssa lenkille). Ja se, että Nera sai olla autossa, eikä keräämässä kierroksia kentän vieressä, että itse pystyin keskittymään suunnitteluun, kun ei tarvinnut raivota riehuvalle koiralle, näkyi radalla ja Nera teki aivan loistavasti. Kontaktit oli tosi hyvät, niihin tarvii vain aika voimakkaan käskytyksen. Kuunteli ja ohjautui hyvin :). Vois kokeilla ottaa myös boxia agitreeneihin mukaan, kun ei ole aina mahdollista saada koiraa autoon.

Eepun kanssa treenataan aihkerasti tokoa. Tänään tokoiltiin pihalla. Tykkään Elviksen motivaatiosta, se tekee aina ihan täysillä, mutta liikkeiden tekninen varmuus on vielä ajoittain horjuva. Mutta koko ajan mennään kohti entistä varmempia ja hienompia suorituksia. Seuraamisessa on otettu tehotreeniä käännöksiin ja ne alkaa oll jo aika kivat. Paikalla makuussa ylös nousuun treeniä, ei oikein ymmärrä, että kun aina on maahan palkattu, niin nyt saisikin sitten muka nousta ylös. Liikkeestä seis. on nähty ensimmäiset pysähtymiset ilman apuja. Neran kanssa on tehty vaan hauskoja treenejä ja neiti on ollut tosi pätevänä tekemässä ja kummallakin on tosi kivaa. Lyhyitä seuraamispätkiä, temppuja, luoksareita ja muuta erillaisempaa ja viettiä nostattavaa.