.... eli Taneli The Pitkähäntä on saapunut maailamaan! Selostusta tämän poitsulin syntymästä alempana.

Assi alkoi klo 17 jälkeen olemaan todella hermostunut, läähätteli meni kylkimyyryä sängyn alla, joi paljon ja kohta alkoivat supistukset. Mut pakotettiin puoli väkisin tässä välisää hiihtokisoihin, ajatukset oli kyllä pelkästään Assissa ja pentulaatikossa. Äitin kaveriksi kätilöksi tuli Minna naapurista, jota ilman ei Taneli hengissä ois selvinnyt! Iso KIITOS!

2 tuntia Assi supisteli ja viimeisen tunnin teki tosissaan töitä. Äiti soitti jo ell:llään, ja samalla pennusta tuli näkyviin tuli takatassut. Pentua sai vetää todella kovasti ja hieroa ja heilutella myös että saatiin hengitystiet auki. Aluksi pelättiinkin että onko pentu kuollut. Heiluttelun ja hieronna jälkeen pentu päästi ensimmäiset kitinätkin ja pääsi maito kauppaan. Ja tässä taidettiin kattoa että uros on ja nimikin (siis kutsuma nimi) poitsulle oli selvä: Taneli Bonzo Alred. Samalla punnittiinkin Taneli ja vaaka näytti 390g.

Nyt Taneli syöpöttelee maitobaarissa ja Assi nuolee penskaa kovasti. Ja mun kädet tuoksuu ihan pennulle :). Assi piti pakottaa ulos ja Tanelikin piti sillä aikaa hirveen konsertin, mä haluun äiskän tänne! Toivotaan nyt että pentu selviää hengissä, kun niin lujasti piti kiskoa, ettei mikään paikka vaurioitunut. Niin ja Tanelilla on aivan huvittavan pitkä häntä, siitä toi The Pitkähäntä. Huomenna saatte kuvia ihasteltavaksi rääpäleestä :). Mulla ois huomenna hissan kokeet, lukeminen taitaa jäädä vähän vähälle.....