3XTokoilua siis koko jengin kaa kotosalla. Neran kanssa ekana, vähän kisanomaiset treenit.

Kepillä pikkuisen virittelyjä ja sit mentiin. Seuraamista n. 30 askelta suoraan täyskäännös, kymppi normaalia, kymppi juoksua ja kymppi hidasta. Pysähdys 10 suoraan täyskäännös kymppi suoraan ja vapautus. Oikein mallikkaasti, ekalla pitkällä suoralla putos pikku hetkeksi kontakti, nosti heti öppöp -huomautuksella. Loppua kohden vire hieman laskee muuten oikein kivasti. Maahan meno ja luoksetulo tosi hyvät ja vielä loppuun vähän seuraamista ja palkkaa :). Näitä pitää alkaa tekeen useammin vierailla kentillä ja mieluustui vieraita ihimisiä, kiitosh! Kun tuokaan ei oo mitenkään kokeen omainen tilanne esim. ei tuomariliikkuria saatikka meidän autotallin edustalla mahdu mitään oikeita kaavioita tekemään.

Kaksi katkeran kateellista kessua kajuttivat karjahdukset esille suureen ääneen; mekin tahdotaan! Niimpäs Elvis pääsi ekana hommiin. Leikittiin aluksi ja sit seuraamista. Imuttamista ei enää muutakuin käännöksissä ja kyllä tekee Elmolainen ihan mahtavaa seuraamista. Tykkään siitä hirveesti! Harjoiteltiin erikseen oikeelle käännöstä ilman imutteluja. Vähän tahtoi irota jalasta, mutta ei se nyt ole niin vakavaa. Paikalla makuuta, oli muuten ennätys pitkä ja ennätys hyvin pysyi! Leikkiä ja Assin vuoro.

Seuraamista myös Assin kaa, paljon temppuja, kaket ja luoksari. Ja kyllä täytyy todeta että Assi on meidä temppu taituri <3. Nera nyt osaa muutamia ihan hauskojakin temppuja, mutta Elvis ei osaa antaa edes tassua! No, se keksii kylä hauskoja temppuja ihan itsekkin, niitä ei ehkä tarvii sille erikseen opettaa. Kaket meni oikein kivasti, lyhyeltä matkalta otin.

Palataampas niihin Neran temppuihin. Nera on nyt syyslomalla opiskellut tyhjentämään pyykki koneen jota mä oon viikon ahkerasti käyttänyt ja täyttänyt, Nera tyhjentänyt. Äitin toive tähän tietysti oli opettaa Nera tyhjentämään myös tiskikone. Ehkä sitten 3viikon joululomalla ;). Pitäs laittaa tänne blogiin kuvia tyhjentäjästä työssään ja muitakin syyskuvia pitäs räpsiä :).