Aamulla, kun oli suht, kuiva maa, veini putken ulos (ei oo viittiny viedä lastenryömimäputkee lumi hankeen tai koko märkään maahan) ja otin Neran kaa putki hyppyä eri kulmista. Hyppynä käytin toko hyppyä. Assi oli myös, mutta oli sille vähän helppoa, mutta pää asia että oli kuitenkin ihan innoissaan. Nera sai vähän väliä "mörkö kohtauksia" ja juoksi haukkuen ja muristen pihatielle. Illalla alkoimurista sisällä jopa rasioille jotka oli päällekkäin pöydällä ja joiden sisässä oli ruokaa! Näytin sille että siellä on hyvää, mutta rauhoittui vasta kun "hirveät kipot" oli muualla.

Espanjanvesikoira Ron (n.12vk.), ja kaverin Roosa ja Riikka tuli käymään meillä. Voi että kakaroilla oli hauskaa! Sain muutaman juuri ja juuri "hyvää" kuvaa, pitää laittaa ne koneelle mahdollisimman pian... Ron jopa alisti Neraa, alun pienen ujostelun jälkeen. Ja Nera jopa meni selälleen puolta pienemmän ja nuoremman tahdosta. Tätä "ilmiötä" ei kovin monesti voi havaita. Assi oli hieman epävarma että "ei kai tuo oo muuttamassa tänne?!" No meni innoissaan kakaroitten kaa putkea jota Ronille opettettiin. Nerakin sai Ronin tajuamaan että putki on siisti paikka, ja useampaan otteeseen koko kolmikko oli jumissa putken mukassa. Tulkaahan pian uudestaankin käymään!

Eilen Neran kaa otettiin tokohyppyä. Ensin otettiin kertaukseksi niin että kuljettiin yhdessä hyppyä ja sitten niin että laitoin toiselle puolelle ylimääräisen laudan jolle namin ja lähetin Nepen toiselta puolen. Oli vähän hidas menemään sinne mutta "hyppäsi" nopsasti takaisin. Muutenkin ollaan puuhaseltu jotain ei ole vaan muistanut merkitä tänne.